[Quote = "Nikolai, posta: 479332, membru: 16980"] Deci, după cum a promis să atragă o comparație între inspirare Super Stallion și încercarea Super Stallion GT aici.
Pe scurt, am pește cu Baitcaster timp de 1,5 ani. În prezent, Rutenwald arată astfel.
MXC-68 mL / BF
MXC-610m
SSC-68BB
Lurk Shooter LRGC-73H
Erstfeld Catapult
Super Stallion GT
Experientele mele cu Baitcaster sunt inca destul de limitate in comparatie cu multe alte lucruri de aici.
Chiar dacă nu sunt complet la începutul carierei, așa că nu am avut niciodată o tijă din acest segment de prețuri. Am vrut să menționez asta. Puneți mai degrabă motto-ul, mai degrabă prea adânc decât stiva prea mare ...
---
În weekend am avut plăcerea să petrec o zi pe apă cu Alex (AFE).
În ciuda pescuitului zero, nu am ajuns la încercare. Alex mi-a dat amabilitatea lui Super Armăsar pentru o mică comparație ...
Kaleido Super Armăsar Inspirare GT
Lungime: 217 cm
Greutate: 132 g
Greutatea turnării: 3/8 - 3 oz (10,5 - 84 g)
Ratingul de linie: 12 - 30 lb
Putere: MH
Piese: 1
Inele: 9
Kaleido Inspirațiile Super Armăsar
Lungime: 216 cm
Greutate: 127 g
Greutatea turnării: 3/8 - 3 oz (10,5 - 84 g)
Ratingul de linie: 12 - 30 lb
Putere: MH
Părți: 2 (1 + 1)
Inele: 11
Pentru ca toată lumea să poată obține o idee, am făcut două serii ale curbei de îndoire (rapidă și murdară).
greutăți:
0g, 150g, 300g, 500g, 700g, 1000g
Inspirational GT
inspirare
Iată cele două imagini ca o schemă de culori.
Inspirare GT: verde
Inspirare: roșu
Similar cu felul în care sunt curbele de îndoire, cele două tije apar și pe apă.
Distanțele de turnare sunt similare cu aceleași. Poate GT a fost ușor înainte (1-2 metri), dar este greu de spus pentru că aveam vânturi laterale - câteodată mai puțin. O tijă pentru o lovitură lungă, dar Super Armăsar nu este oricum.
Mi se pare mult mai interesant sa poti anima cu precizie atat un ES 4 + 10g si un FSI 5.8 + 25g. Ambele bare sunt la același nivel de sensibilitate.
În plus față de diferențele externe, Inspirare simte în comparație cu GT un pic "mai moale", mai puțin "întins". Diferența este minimă și dificil de descris.
Până atât de bine, sper că ar putea ajuta puțin.
Mai presus de toate, mi se pare surprinzător faptul că, în ciuda numărului diferit de inele, curbele de îndoire sunt atât de asemănătoare.
Acțiunea poate spune aproape regulat sau cum vedeți asta?
LG și mulțumiri lui Alex!
Nikolai
Iată câteva imagini de comparație ale barelor, deasupra Inspirației sub GT.
[ATTACH = full] 51321 [/ ATTACH]
[ATTACH = full] 51322 [/ ATTACH]
[ATTACH = full] 51324 [/ ATTACH]
[ATTACH = full] 51329 [/ ATTACH] [/ QUOTE]
Guten Abend. Kann Kollege es schaffen, diese Fotos zu bearbeiten? Es ist große Kobra rs. Entschuldigung, dass die Übersetzung bei Google gemacht wurde, ich bin Rumänin und spreche kein Deutsch